Onze websites


SayX CX header

ContentXperience

U wilt effectief communiceren? En u zoekt een communicatiebureau dat u ondersteunt, adviseert én werk uit handen neemt? Maak kennis met ContentXperience. ContentXperience staat voor u klaar met tekstschrijvers, marketing- en communicatieadviseurs, vormgevers en webspecialisten.

Website
Details

SayX MX header

MarketingXperience

MarketingXperience biedt de oplossing voor het marketingprobleem waar veel bedrijven mee zitten. Zij doen namelijk vaak zaken met verschillende externe partijen, zoals tekstschrijvers, drukkers, webdesigners, fotografen etc. Inkoopkosten zijn daardoor vaak hoog en onoverzichtelijk. Sluit u een contract af bij MarketingXperience, dan heeft u alle marketingexpertises onder één dak. Makkelijk en overzichtelijk.

Website
Details

motxp

MotionXperience

MotionXperience heeft alles in huis om u te helpen bij de ontwikkeling van uw motion graphics en uitleganimaties.

Website
Details

SayX Bennie header

BennieCX

Bennie is de creatieve vraagbaak van ContentXperience. Hij draait al jarenlang mee in de wereld van communicatie en marketing. Noem hem een oude rot in het vak. Bennie kent de oudste technieken en de allernieuwste trends en weet deze goed te combineren. Met een klein budget een goede marketingcampagne op poten zetten en een groot publiek bereiken? Geen probleem voor Bennie.

Website
Details