Over Say-X

Say X is de blogsite van ContentXperience, hét fullservice communicatie- en ontwerpbureau uit Arnhem. De tekstschrijvers, marketingspecialisten en designers van ContentXperience houden u via deze Say X-blogsite op de hoogte van alle ins and outs in het vakgebied. Hier vindt u de leukste weetjes, beste tips en laatste trends op het gebied van content, marketing en design.

ContentXperience
U wilt effectief communiceren? En u zoekt een communicatiebureau dat u ondersteunt, adviseert én werk uit handen neemt? Maak kennis met ContentXperience, hét fullservice communicatie- en ontwerpbureau uit Arnhem. Voor het team van ContentXperience is creativiteit alles. Geen routine, maar meedenken, durven en doen.

ContentXperience staat voor u klaar met tekstschrijvers, marketing- en communicatieadviseurs, vormgevers en webspecialisten. Met alle werkzaamheden op het gebied van content, marketing en design kunt u terecht bij ContentXperience.

Bezoek voor meer informatie www.contentxperience.nl.

Bennie
Bennie is de creatieve vraagbaak van ContentXperience. Bennie is uw expert op het gebied van communicatie en marketing. Hij helpt u graag op weg met gratis advies. Kijk voor meer informatie op www.benniecx.nl of volg Bennie via www.twitter.com/benniecx.